Кокошки снасят като побъркани, когато слушат Ед Шийрън

Кокошки

Един от нашумелите в последните години изпълнители Ед Шийрън има хиляди почитатели по цял свят заради терапевтичния ефект, който музиката му оказва върху хората.

Оказва се обаче, че неговите музикални произведения въздействат благоприятно и върху животните. Кокошките на фермер в Йоркшър снасят значително по-често, когато слушат шлагерите на рижавия певец, пише Дейли мейл.

Според птицевъда Ейдриън Потър творчеството на Ед Шийрън доставя удоволствие на неговите кокошки. По думите му, когато пернатите слушат шлагерите на британеца, те се чувстват много по-спокойни, а вследствие на това снасят и повече яйца.

Собственикът на фермата споделя, че са пускали на кокошките песните и на други изпълнители, сред които Джъстин Бийбър, но творчеството на никого от тях не допаднало на кокошките така, както музиката на Ед Шийрън. Като любими парчета на кокошките си г-н Потър посочва песните Little Bird, Thinking Out Loud и Kiss Me.

Птиците до такава степен били луднали по хитовете на изпълнителя, че дори когато собственикът на фермата слушал песните му от преносим източник, те вървели след него и не се отделяли нито за миг.

Ед Шийрън

По думите на птицевъда още щом чуели някое от любимите си изпълнения, кокошките се втурвали да снасят. В знак на благодарност към певеца г-н Потър е облепил целия си двор с плакати на британската звезда.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати