Засякоха риба, запиваща с рибари в Бразилия

Риба бира
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Пийването на бира определено е сред любимите занимания на хората. Оказва се обаче, че представителите на животинския свят също имат слабост към тази напитка. Риба от Бразилия беше заснета, докато пие бира в компанията на рибари, съобщават чуждестранни издания.

Видеоклип на уникалната сцена беше разпространен в интернет и за нула време се превърна в сензация. От видеото се вижда как млади въдичари стоят в лодка с бира в ръка, а на плавателния съд се е подпряла риба с отворена уста.

Тогава един от рибарите започва да налива бира в устата на рибата, а тя жадно засмуква течността. След като поглъща известно количество от пивото, животното спира да пие и се връща обратно във водата, а въдичарите се заливат от смях.

Това не е първият случай, в който риби биват почерпени с алкохол. Припомняме, че преди две години учени от Ню Йорк поставиха етилов спирт в аквариумите на риби, за да проверят дали ще има промяна в тяхното социално поведение. По време на опита стана ясно, че под въздействието на алкохола животните плуват два пъти по-бързо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати