Изверги оцветиха котета с перманентни флумастери

Коте
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

На варварски акт са станали жертва две малки котета в Брадфорд, Англия. Безразсъдни хора са нашарили безпомощните създания с маркер, но за щастие бебетата са били спасени от тираните, гаврили се с тях, съобщава изданието Дейли Мейл.

Котенцата са едва на четири седмици, но вече са познали жестокостта на човешкия свят. Мъниците, наречени Смърф и Шрек са били открити на адрес в английския град, като първото котенце е било оцветено в синьо, а другото - в зелено.

Според информацията на полицейските служители за това деяние е използван перманентен флумастер, който не може да се отстрани лесно от козината на животните.

Спасителите на мъниците са покрусени от жестокостта на хората, причинили на това на двете котенца, и определят постъпката им като истинско варварство. За да се справят с боята, те са положили какви ли не усилия, а цветът успял да се лепне дори за собствените им ръце.

Освен това животинчетата са имали нужда от куп грижи и процедури, докато бъдат приведени в нормален вид. Сега те ще бъдат транспортирани до ветеринарен специалист, който ще определени колко стабилно е здравето им.

Очаква се до два месеца най-късно те да бъдат предоставени за осиновяване и най-после да попаднат на добронамерени стопани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати