Сериен коткоубиец безчинства в Лондон

Сериен коткоубиец безчинства в Лондон

Сериен убиец на котки върлува из лондонския квартал Кройдън. За последните безчинства на изверга се разбра преди дни, когато органи на реда бяха видени да прибират два обезглавени котешки трупа. На друга място в същия район е открито безжизненото тяло и на поредната умъртвена котка, предават британски медии.

Припомняме, че от месец октомври 2015 година повече от шестдесет четириноги сякаш са изчезнали ненадейно и се смята, че са били убити от едно и също лице.

Прави впечатление, че при много от случаи животните са умъртвени по особено жесток начин, което навежда криминалистите на мисълта, че става въпрос за сериен убиец на домашни животни. Четириногите са обезглавявани или оставяни без опашки и крайници. Някои от тях са убивани с помощта на тежки предмети.

Все още не се знае кой стой зад всички тези безчинства, но властите са заели сериозно със случая. Местни активисти, борещи се за правата на представителите на животинския свят, дори обявиха награда в размер на 6700 евро за този, който помогне коткоубиецът да бъде пипнат.

Насилниците над животни са заплаха не само за четириногите, но и за човешкото общество. В изблик на гняв те са склонни да наранят всеки, ето защо трябва да бъдат заловени, каза говорител на организацията PETA пред медиите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати