Невероятно! Куче измина 240 мили, за да се върне при стопаните си

Невероятно! Куче измина 240 мили, за да се върне при стопаните си
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Невероятен подвиг извърши куче от Великобритания. Преданото пале измина 240 мили, за да се прибере у дома, след като по стечения на обстоятелствата е отдалечено от стопаните си, съобщават западни издания.

4-годишният Перо живеел във фермата на своите собственици и съвестно пазел семейния добитък. Един ден обаче ненадейно изчезнал. Стопаните на палето очаквали, че то ще се върне скоро, но след като това не се случило, изгубили надежда да видят любимото си куче пак.

След седмици обаче Перо се появил най-изненадващо пред семейната къща, а собствениците му Алън и Шан били повече от изненадани да го видят. Още по-голямо станало учудването им, когато разбрали какво всъщност е станало.

Оказало се, че след като кучето напуснало пределите на фермата, то било прибрано от местен приют за бездомни животни и предоставено за осиновяване.

Тъй като Перо е голям чаровник, веднага се намерили и желаещи да го заведат у дома. Той се държал дружелюбно към новите си стопани, но изглежда мисълта за първите му собственици не го напускала.

Ето защо още при първия удобен случай четириногото офейкало и тръгнало към стария си дом. В продължение на няколко дни то изминали към 240 мили и най-накрая стигнало до фермата на Алън и Шан, които били изключително радостни да го видят пак у дома.

След като разгледали нашийника, който Перо носел, те забелязали номер и решили да звъннат на него. Така и установили какво се е случило с кучето им, докато било в неизвестност.

За собствениците на животното е истинска мистерия как то е успяло да намери пътя към дома и е изминало цялото това разстояние, но все пак са много щастливи от подвига на любимеца си.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати