Таралеж-вампир изуми цял свят!

Таралеж
Снимка: Instagram

Удивително таралежче със зъби като на истински вампир е най-новата интернет звезда. Снимки на животното за нула време се озоваха във всички краища на планетата, след като бяха публикувани в социални мрежи от неговата собственичка Каролин Паркър.

Каролин е студентка и живее в щата Юта. Тя се сдобива с необикновения таралеж Хъф, след като го спасява от лапите на предишния му стопанин, който не бил особено грижовен към него. Днес Каролин и Хъф са най-добри приятели, а всичките техни приключения студентката от Юта споделя в интернет.

За почитателите на таралежа несъмнено най-интересни са неговите вампирски зъби. Каролин обяснява, че всички таралежи от неговия вид имат по-остри зъбчета, но по стечения на обстоятелствата при Хъф те са доста по-изразени. Но пък именно в това е неговият неоспорим чар.

Младата жена разкрива, че започва да споделя фотоси на домашния си любимец по-скоро от скука. Много бързо обаче той се превръща в сензация и към днешна дата има над дванадесет хиляди фенове с Инстаграм.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати