Чудо! Горила от зоопарк роди неочаквано

Горила

Горила от зоопарк в Прага успя да шашне всички. Животното стана майка, без никой от гледачите да знае, че очаква бебе, съобщават чуждестранни издания.

Персоналът в зоологическата така и не разбрал за бременността на горилата Шинда, тъй като тя винаги е била по-пухкава. Освен това 24-годишната маймуна е преживяла няколко аборта и вече никой не възлагал надежди, че тя може да стане майка отново.

Ето защо, когато бебето на Шинда дошло на бял свят, всички били категорични, че това е някакво чудо. Раждането на мъника протекло спокойно и в момента майката и бебето са добре.

Те дори могат да бъдат посетени от гостите на зоопарка. Все още не е ясен полът на бебето, поради което не му е дадено и име. Но съвсем скоро и това ще се случи.

Горилите са сред най-честите обитатели на зоопарковете в цял свят, а хората живо се интересуват от техния живот. Припомняме, че преди близо десет години хиляди ентусиасти наблюдаваха онлайн раждането на друго горилче.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Кристина Черникова
Като знам как се "грижат" за тях в зоопарковете, хич не се изненадвам, че никой не е забелязал, че горилата е бременна...
3
0