Двойка спа сред акули

Акули

Вълнуваща награда спечели двойка от Китай. Влюбените късметлии се уредиха с нощувка сред акулите в Парижкия аквариум. Състезанието, в което двамата ентусиасти са участвали, е организирано от аквариума и туристическата платфморна AirBnb, съобщават чуждестранни издания.

Двойката вече успя да се наслади на необикновената си награда. Тя беше настанена в специално подводно помещение с красива гледка към над тридесет акули.

Стаята, която беше на тяхно разположение, се намира на десет метра дълбочина и разполага с удобно легло, където гостите можеха да почиват, докато наблюдават отблизо живота на опасните хищници.

Според 27-годишната студентка по история преживяването е наистина уникално. Гмуркачът Фред Бюил, явяващ се нещо като домакин на двойката, също коментира ползата от престоят сред акули.

По думите му това е чудесна възможност хората да свикнат с тези животни и да престанат да се страхуват от тях. Той е на мнение, че атракция като тази ще помогне за опазване на вида им, който е доста значим на биоразнообразието на планетата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати