Сензационно! Първият у нас спа хотел за домашни животни отваря утре

Хотел за кучета

Уникален спа хотел за домашни любимци отваря врати в София. Специализираният център, който ще е първият по рода си не само в страната, но и на Балканите, ще бъде открит утре и с нетърпение ще очаква своите специални гости.

Иновативният спа хотел ще може да бъде открит в един от столичните молове. Центърът ще разполага с всевъзможни екстри, като основната му цел е даде време на стопаните да си починат, забавлявайки по всевъзможни начини техните домашни любимци.

Спа хотелът ще изкушава своите посетители с луксозни апартаменти, където пухкавите гости ще могат не само да спят, но да си играят, да гледат филми и да си канят гости. Стаите, в които ще отдъхват животните, ще са със специални легла, диванчета и шкафчета.

Центърът ще е снабден още със специализиран кучешки салон, басейн за животни, фитнес за домашни любимци и, разбира се, треньор, който да се грижи за тях.

В луксозното местенце също така ще има ветеринарна клиника, както и лаборатория за тестване на кръв и урина. Предвидено е и място за физиотерапия, където ще се извършват лечебни процедури за животни. Там кучетата например ще могат да се възползват от пътека за бягане, както и от хидромасаж, пише НовинарБг.

Освен да се поглезят и да отдъхнат, ВИП домашните любимци ще могат и да зарадват стомахчетата си. На тяхното внимание ще се предлага вкусна храна, съобразена с нуждите и вкусовите им предпочитания. Специално за любителите на домашни гозби мястото ще разполага и с готвачи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати