Убиха любимата гъска на Англия! Търсят убиеца под дърво и камък!

Гъска

Трагедия в Англия! Любимата гъска на жителите от градчето Сандън в графство Хартфордшър е била неочаквано убита. За да се докажат точните причини за смъртта на птицата, тя дори е била ексхумирана, съобщават западни информационни агенции.

Гъската, на име просто Гъска, била обожавана от местните жители. Когато се разхождали около езерото, където тя се подвизавала, винаги се отбивали да се полюбуват на опитоменото животното. Изневиделица обаче пернатата любимка на малки и големи англичани била застреляна.

Черната новина съсипала жителите на Сандън и те впрегнали всички усилия, за да открият убиецът на Гъска. Говори се дори, че се предлага награда, за този който открие и докаже вината на безскрупулния убиец.

За да бъде установен убиецът на очарователната птица, гъската е била ексхумирана за повторна експертиза. Сега хората се надяват, че това ще е от полза на следователите.

Очевидци на убийството разказват, че Гъска си плувала както обикновено във водния басейн, когато отнякъде се появил мъж с автомобил.

Без много да се церемони, той извадил оръжие и започнал да стреля по нищо неподозиращото и безпомощно създание.

След като Гъска била застреляна в главата, трупът ѝ бил изнесен от езерото от разстроени граждани. Те не могли да захвърлят безжизненото тяло на животното просто така някъде, ето защо го погребали.

Всички жители на Сандън, познаващи пернатото животното, ще си спомнят Гъска с най-топли чувства. Те разказват, че животното имало изключително развит майчински инстинкт и полагало невероятни грижи към малките патенца.

Когато някое бебе се заблудяло и тръгнело по опасната улица, Гъска го скривала под крилото си, за да не бъде смазано от преминаващ автомобил.

Освен всичко любимата гъска на англичани се проявявала и като много храбро животното. Всеки пък, когато около езерото започнела да се навърта някоя неканена лисица, птицата успявала да я отпрати.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати