Моделка препарира починалата си котка, за да я разнася навсякъде

Котка

Загубата на домашен любимец може да е тежка травма за всеки стопанин. Хората, сблъскали се с подобна драма, знаят колко трудно е понякога да се преборим със скръбта. Много често собствениците на починалото животно го погребват близо до дома и посещават гроба му от време на време.

Манекенка от Аржентина, смачкана от скръбта по починалото си животинче, обаче намерила далеч по-нестандартно решение, да се чувства близо до питомеца си въпреки неговата кончина.

Ексцентричката Даниела Кардоне решила да облекчи мъката по изгубения си четириног приятел, като го препарира. Така тя можела да носи починалия си котарак Матуте навсякъде със себе си и да не мисли за празнината, която той оставил след себе си.

Аржентинската манекенка била повече от съсипана, когато преди няколко седмици нейната обичана котка починала. В началото Кардоне не знаела на кой свят се намира от мъка по животинчето, но скоро в главата ѝ се родила идея.

Тя не искала да погребва пухкавия си приятел, защото това значело, че няма да го види повече, ето защо решила да го препарира.

Жената не искала да губи повече време и бързо предала трупа на котака на специалист, който го обработвал повече от месец, за да изпипа прецизно всеки детайл.

В крайна сметка резултатите очаровали Даниела и тя отново взела в обятията си Матуте. Сега вече не ѝ се налагало да се разделя с него и го носела навсякъде със себе си.

По време на едно от пътуванията си младата жена решила да си направи селфи с препарираната котка и да сподели снимките в социалните мрежи. Така и се разпространила нейната необикновена история.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати