Прасенце-чудовище се появи на бял свят

Прасенце-чудовище се появи на бял свят
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Прасенце с притеснителен и дори плашещ вид се появи на бял свят. По незнайни причини злощастното животно се е родило с два тестиса вместо с очи. Фотосът, представящ мъничето, се появи в интернет наскоро и за нула време обиколи цял свят.

Изображението на изумителното животното е споделено в една от социалните мрежи от потребител, наречен angryarcher.

Както сами се досещате, при вида на ужасяващата снимка някои от потребителите веднага проявили скептицизъм, заявявайки, че няма как това да бъде истина и най-вероятно някой се опитва да привлече внимание, служейки си с фотошоп или други програми за редактиране на снимки. Потребителят, качил снимката обаче, отрича това да е така.

За всички, които се съмняват, гарантирам, че това животно е истинско, зарича се angryarcher.

Потребителят също така обяснява, че не знае от какъв пол е животното. Според неговата информация увреденото прасенце се е родило живо, но в последствие е било подложено на евтаназия, за да не се мъчи. Решението е взето от животновъди.

Според потребителя случаят не е чак толкова учудващ, имайки предвид индустриалното чифтосване на някои близкородствени добичета във фермите.

Именно при тях подобни мутации са налице често. За подобни стряскащи аномалии медиите са сигнализирали и друг път. Някои от ужасяващите животни са с необичаен брой крайници, а други имат странни израстъци по главата.

Интересното в случая с приспаното прасенце, е че след като неговата снимка се разпространи по цял свят, оригиналната публикация с нея е била изтрита. Това кара потребителите да продължават да се съмняват в нейната истинност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати