Мистериозно кенгуру побърка полицията в Германия

Кенгуру
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Органите на реда в Германия тръгнаха по петите на лукаво кенгуру. Патрулиращи полицаи вече засекли веднъж подскачащия пришълец, но той успял да им се измъкне под носа им, малко преди да бъде заловен. Животното се подвизава в рядко населена зона и поради това не е било забелязано от много хора.

Въпреки това за него са съобщили трима човека, предава ДПА. Един от очевидците дори е успял да заснеме подозрителното животно и след това да покаже видеото, направено с телефон.

Униформените в Олсберг не се съмняват изобщо за истинността на този случай, но за тях остава голяма загадка откъде се е появило кенгуруто в тази област, тъй като няма сведения на територията на Германия да живеят диви кенгурута.

Още повече, че в района, в който е засечено въпросното кенгуру, времето през зимните месеци е студено. Появява се и силен вятър. Всички тези фактори определено не биха се понравили на подскачащото австралийско добиче.

Възможно е обаче животно от този тип да бъде взето като домашен любимец от другаде и да се отглежда тук. Но ако допуснем, че тук става въпрос за кенгуру, което е отглеждано от човек, би трябвало някой да сигнализира за неговото изчезване. На този етап обаче няма такава информация.

Обикновено, когато избяга куче, неговият стопанин сигнализира за случая, обяснява говорител на полицията и дава да се разбере, че такива съобщения, отнасящи се до кенгуру, не са известни.

Какъвто и да е истината за случая, в момента органите на реда са сигурни само в едно - кенгуруто трябва да бъде открито, защото ще му е много трудно да оцелее в тези условия.

Припомняме, че неотдавна в Зауерланд, Германия, също се беше появило на свобода кенгуру-беглец. За щастие, животното беше заловено много бързо от патрулиращи униформени, без да се стига до каквито и да било инциденти.

Полицаите обясняват, че при подобни случаи процедират с кенгурутата по същия начин, както с глиганите и сърните. Те тръгват по петите им и внимават да не излязат на магистрала и да станат причина за пътен инцидент.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати