Говореща котка се кара на стопаните си, когато не я пускат вкъщи

Котка

Говорещо коте, което се кара на стопаните си, е новият интернет хит. Потребителите на социалните мрежи луднаха по писана, която буквално проговаря с човешки глас и започва да мърмори и да се жалва, когато нейните собственици отказват да я пуснат у дома.

Всеки стопанин, който пуска котката си да излиза сама навън и после ѝ отваря, когато е на вратата, знае колко настойчивo може да бъде това животно, ако не получи това, което иска. Забавно видео на именно такова животно обиколи за нула време целия свят.

От клипчето се вижда как едно останало извън дома коте, напряга целия си гласов потенциал, за да уведоми своите собственици за присъствието си.

Забавното в случая е, че тази котка сякаш проговаря на някакъв неразбираем човешки език и започва да едновременно да се жалва и да се кара на хората, да я приберат вкъщи.

Стопаните на животното обаче не се смиляват над него и продължават да го държат навън, за да стимулират неготово мърморене, което на моменти наподобява дори пеене.

Реакцията на хората, разбира се, не остава незабелязана от писаната, и тя започва да съска заплашително. Но когато и това не помага, животното отново става хрисимо и започва да се моли с мяукане.

Хъски

Тази котка разбира се, не е единственото животно, станало популярно с говоренето си. Неотдавна възрастна австралийска овчарка обиколи социалните мрежи и блесна с умението си да казва „мама“.

Кучето се научило да произнася тази думичка, докато собственичката се мъчела да научи на същото 9-месечното си бебе. Сега палето с охота повтаря думата, очаквайки да получи в замяна кучешки лакомства.

И докато 10-годишната австралийска овчарка владее само една дума на човешки, хъски, наричано Мишка, има далеч по-богат речник. Според собствениците на чаровното четириного то владее цели дванадесет думички, като може да произнася I love you, Bye-bye и Обама.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Искра Бабачева
Защо не мога да видя видеото с котката?
3
0