miau.bg»Статии»Живини»Кучешки нашийник за милион долара

Кучешки нашийник за милион долара

Нина НордНина Норд
Джедай
226133
Кучешки аксесоари
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Сред най-скъпите аксесоари за кучета, които се произвеждат в света, е каишка с диаманти и златен медальон във формата на кокалче, предназначен да украси каишката на куче. Цената му е 1 милион долара и може да се купи в изискан бижутерен магазин в Лондон.

Прочутият бижутер Стивън Уебстър е създател на уникалното бижу, което се ползва с голям успех сред богаташите. Медальонът е закачен на каишка, която е инкрустирана със злато и диаманти. Каишката със златно кокалче е популярна най-вече сред почитателите на средни и едри породи кучета.

Англичанката Керън Дени, която искала да зарадва териера си Дени със скъп подарък за рождения му ден, му поръчала каишка, в която е вграден часовник Ролекс. Тя платила за удоволствието над 4000 долара, но била доволна от резултата, тъй като където и да се появи, всички обръщат глави след любимеца ѝ.

Кучешкият нашийник, който се нарича Amour Amour, се предлага само на хора, които не си знаят парите и са готови да дадат всичко, за да изглежда любимецът им атрактивно. Нашийникът, който се предлага предимно за дребни породи кучета, струва над 3 милиона долара. Той е изработен от бяло злато с инкрустирани над 1600 диаманта. Компанията производител предлага и евтин вариант на нашийника - за около 1000 долара, който е с малко диаманти и едно сапфирче.

Диаманти

Модният гигант Москино също пусна на пазара кучешки нашийник със злато, но само като украса на кожената каишка. Златните орнаменти с формата на сърчица и панделки са голям хит, а парите от продажбата на нашийниците отиват за поддръжка на приюти за бездомни кучета.

Версаче също предлага скъп аксесоар за домашни любимци - купичката за хранене на кучета, покрита със злато, се продава за 754 долара и прилича на част от скъп сервиз за хранене на хора.

Британска компания за кучешки аксесоари пусна на пазара легло за куче, инкрустирано с 95 000 кристала Сваровски, което се продава за 18 000 долара. Всеки кристал се закрепвал ръчно и ценителите на скъпи аксесоари не се двоумят и поръчват, без да се замислят, за да се хвалят пред приятелите си с новата си придобивка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest