Мани - шантавата котка с разбиващи селфита!

Котка Мани
Универсална четка за косми за прахосмукачка-15%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
22.10 лв.
Виж ››

Факт е, че правенето на автопортретна снимка с фотоапарат или мобилен телефон, по-известно още като селфи, стана неизменна част от нашия живот през последните години. Неочаквано обаче селфи започнаха да си правят и някои представителите на животинския свят.

За кратко време със с помощта на дигитални фотоапарати и камери на телефони случайно или не успяха да се самоснимат слонове, маймуни, котки, кучета, птици и какви ли не още животни. Най-популярна сред тях обаче е котката Мани.

Този котак, проявяващ се като истински селфи виртуоз, за нула време успя да си спретне такива шантави автопортретни снимки, за които така наречените селфи принцове и принцеси могат само да си мечтаят.

Да, истина е, че технологичната революция успя да укаже влияние не само върху нашия живот, но и този на нашите питомци. Котките и кучетата отдавна не са това, което бяха някога. Ако преди писаните стояха с часове около аквариумите с рибки, днес са способни да се забавляват по същия начин, само че с несъществуващи рибки, които таблетът им показва.

Ако преди котките дебнеха истински мишки край дупките, днес е по-вероятно да си играят с мишката на компютъра. Не по-различни са и съвременните интереси на котката Мани.

Котка селфи

Този опашат чаровник разполага с GoPro камера и изглежда борави по-добре с нея, отколкото някои хора. Мани също така обожава селфитата и е готов да позира във всеки един момент. Това не остава незабелязано от неговия собственик и той събира всички щури снимки на своя любимец в галерия, която публикува в социалните мрежи.

В момента селфи маниакът Мани е едно от най-полулярните животни в света, а снимките му всекидневно биват харесвани и споделяни от купища фенове.

Мани обаче може да е похвали не само с боравеното си с камерата, но и с подчинените, които има. Според собственика на малкия разбойник той е шеф на няколко кучета, които могат да се видят на някои от селфитата му. Изглежда песовете нямат нищо против да позират като фон на шантавата котка.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати