Куче летя незабелязано от Хонконг до Япония

23.01.2016
Шнауцер

Пале от породата мини шнауцер прелетяло разстоянието от Хонконг до Япония, заклещено в куфара на своя стопанин. Малкият герой попаднал в багажа на собственика си по случайност и бил открит едва когато самолетът кацнал.

Японските власти обаче не останали очаровани от неочаквания гост и разпоредили четириногият пътник да бъде изпратен обратно към Хонконг, съобщава Фокс нюз.

Нелегалният пътник на самолета се вмъкнал като по чудо в куфара на своя господар, докато той си подреждал багажа. Изглежда нищо неподозиращият господин бил толкова увлечен в заниманието си, че така и не разбрал какво се случва около него. Той не се досетил къде е кучето, дори когато напускал жилището.

Куче летя незабелязано от Хонконг до Япония

Нещата му се прояснили едва когато кацнал на японския остров Хокайдо, за да се срещне със близките си. Тогава получил обезпокоително съобщение от майката на съпругата си, намираща се в Хонконг.

В SMS-а свекърва му го уведомявала за внезапното изчезване на семейното куче. След като получил куфара си с вещи и го отворил, отвътре изскочило изгубеното пале.

За момента не става ясно как нелегалният пътник не е бил открит при проверката на багажа и при двете летища. Цяло чудо е също така, че кучето е успяло да оцелее в тези условия цели седем часа.

Стопанинът му все още не може да повярва, че всичко това му се е случило и се кълне, че наистина няма нищо общо попадането на животното сред личните му вещи.

Мини шнауцерите са дребни кученца, които въпреки размерите си могат да са доста смели. Те са силно привързани към своя стопанин и са изключително лоялни и любвеобилни към него. Така че не бива да ни учудва чак толкова поведението на този малък герой.

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати