Питбулът Кармела дари на деца надежда за Коледа

18.12.2015
Пит Бул

Американско семейство подари на болните си близначки най-прекрасния коледен подарък - надеждата. Родителите им подариха куче с физически недъг, което бързо се превърна в най-добрия им приятел.

И двете деца в семейството от Ню Джърси се болни. 10-годишната Тиана е сляпа и има осем операции. Близначката ѝ пък е аутист.

Родителите на децата дълго умуват как да внесат малко радост в живота на децата си за празниците. Накрая вземат единодушно решение да им вземат домашен любимец, но не обикновен.

Питбулът Кармела е малко по-различна от обикновените кучета. Тя има проблеми с гръбнака и предните лапи, най-вероятно защото по-голямата част от живота си е прекарала в клетка. Именно заради физическия ѝ недъг никой досега не иска да я осинови.

Родителите взимат Кармела у дома. Новият четириног приятел и децата си приличат, тъй като са по-различни от останалите и бързо се сближават.

Кармела е най-добрият коледен подарък, който близначките някога са получавали, защото им дава надежда, че всеки може да получи шанс за щастие. Включително и те.

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати