Осиновете двойник от Междузвездни войни

Кучета

Приютите в света търсят все по-нетрадиционни начини да привлекат хора, които да осиновяват бездомните им питомци. Такъв е случаят и с приюта за животни във Великобритания, който предлага за осиновяване кучета, двойници на героите от космическата сага Междузвездни войни.

Догс тръст – така се казва приютът, от който всеки запален фен на епичната сага можа да се сдобие с двойник на своя любимец от филма. Списъкът е дълъг и включва малкия Чико, двойник на мъдрия Йода, булдога Стенли, с гръмкия прякор Джаба Песянина, косматата хрътка Диего, приличаща досущ на Чобака, палетата Скарлет и Дийфа, които приличат на Джар-Джар Бинкс и щурмовак, и пуделите Хъни и Лоти, сладки досущ като еуоките от Завръщането на джедаите.

Пропагандата протича под надслов Нова Надежда - препратка към заглавието на първия, излязъл на екрана, филм от сагата Междузвездни войни.

Призивът е да не оставяме безпородните кучета соло – хитра игра на думи с името на героя Хан Соло. Изпълнителният директор на Догс тръст Ейдриън Бърдър се надява Силата да бъде с животните и тяхната приказка да има щастлив край.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати