miau.bg»Статии»Живини»Майли Сайръс тормози кучето си?

Майли Сайръс тормози кучето си?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k729
Майли Сайръс
Прибираща се каишка за кучета 6в1
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
Виж ››

Провокативната изпълнителка Майли Сайръс отново стана обект на критика. Този път обаче скандалната певица възмути обществото не с фриволното си поведение, а с отношението си към един от домашните си любимци - питбулът Милки.

Почитателите на певицата и хората, които ненавиждат творчеството ѝ, изказаха предположение, че тя малтретира горкото животинче. Повод за тези догадки бяха фотоси, които изпълнителката сподели в интернет пространството. От тях се забелязва, че главата на бедното създание е оцветена с флумастри. Освен това ноктите на палето са лакирани.

След появите се снимки някои от феновете на звездата изпаднаха в ярост. Те посочиха, че лакът за нокти е опасен за животните. Други пък намекнаха, че Майли не заслужава домашния си любимец.

И въпреки че потребители на социалните мрежи обвиниха Майли в нехайство към своите животни, тя продължава да твърди, че безумно обича домашните си любимци. Припомняме, че когато преди време звездата загуби едно от своите кучета - аляският маламут Флойд, тя изпадна в депресия.

Пит Бул

Певицата беше безкрайно съкрушена и сподели с феновете си, че този ден е един от най-ужасните в нейния живот. В памет на своето любимо същество Майли дори си направи татуировка. За да преодолее по-лесно кончината на Флойд, изпълнителката си взе ново куче, което нарече Ему.

Усещам, че това ще е едно ново начало. Ние почетохме паметта на Флойд и успях да усетя как ми дава благословията си за Ему, сподели тогава Сайръс.

Всъщност Флойд не е първото куче, което младата певица губи. Преди години едно от нейните палета Зиги уби кучето ѝ Лила. След инцидента Майли прати Зиги в приют.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати