miau.bg»Статии»Живини»Зоопаркът в Ловеч с 9 нови обитатели

Зоопаркът в Ловеч с 9 нови обитатели

Маймуна
Прибираща се каишка за кучета 6в1-20%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
40.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Зоопарка в Ловеч може да се похвали с цели 9 нови обитатели. От тази година там се отглеждат уникалните мини лама – алпака, патагонска мара, двойка патици мандаринки, три двугърби камили, планински кеклик, яребици, кралски фазан, лебедова гъска, както и японски шарани.

Директорът на зоопарка д-р Ивайло Станков е горд с ремонтираните шадравани в зоопарка. Сред най-атрактивните атракции за посетителите е изключително милата и дружелюбна маймуна Бочка. Отскоро тя е още по-щастлива, тъй като с нея вече живее партньорът ѝ Адам, който пристигна специално от Айтос.

Новите девет вида в зоопарка в Ловеч целят да привлекат повече посетители. Сред мерките за това предстои скоро да бъдат поставени информационни и указателни табели по пътя към парка, както и да бъдат обновени тези в него.

Из целия зоопарк ще бъдат изградени и специални кътове за отдих по европейски модел, за да може всеки желаещ да прекара повече време сред дивите животни.

Директор Станков е категоричен, че зоопаркът се нуждае от повече реклама. За да бъдат привлечени повече посетители, през зимния сезон цената на билетите ще бъде намалена. В новата цена ще влиза освен посещението на зоопарка, така и на старата баня и крепостта над града, което би трябвало още повече да възбуди интереса на посетителите.

За 2015 година Ловешкият зоопарк е отчел повишаване на приходите, които са малко над 60 хиляди лева. Усилията са свързани с това тенденцията да се запази и през следващата година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати