Куче герой спаси изхвърлено в боклука новородено

Куче герой спаси изхвърлено в боклука новородено
Снимка: 360nobs

Новородено бебе, изхвърлено в кофа, бе спасено от куче в един от най-бедните райони на Бразилия, Кампинаса. То го изнесло полуживо от боклука със зъби и го занесло в близката къща.

В един най-обикновен ден от кофа за боклук в квартала излязло улично куче, което носело нещо изключително странно в зъбите си – малко пеленаче.

Четириногото го занесло директно в близката къща, където го оставило пред слисания поглед на стопанката на къщата. Тя веднага разбрала, че бебето е новородено, след като видяла, че пъпната връв още не е премахната.

Жената веднага потърсила помощ. Пристигналите медици установили, че детето е живо, а кучето е било крайно внимателно и не му е нанесло никакви вреди със зъбите си.

Лекарите откарали бебето в близката болници, където установили, че е момиченце. Те му оказали спешна помощ, която спасила живота на детето.

Днес момиченцето е живо и здраво. Полицията се е заела със задачата да открие безотговорната майка, която е изхвърлила новороденото си в кофата.

Бездомното куче, спасило детето, вече има много почитатели в квартала и извън него. Всички вече го познават като Анжела и го смятат за паднал ангел.

Много хора искат да го осиновят, но то оставя вярно на волния си характер. Анжела продължава да обикаля боклука и да търси още някого за спасяване.

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати