Куче виси от втория етаж, собственикът му - в тоалетната!

Бордър Коли

Тайлър Смит от Грийнвил, Южна Каролина е изправен пред риска от глоба от 1 000 долара и 30 дни лишаване от свобода, след като камера засне как е провесил кучето си от втория етаж. Причината - не можел да отиде спокойно до тоалетната.

23-годишното момче трябвало да се грижи за четириногия домашен любимец на родителите си през уикенда. Камерата на случайно преминаваща покрай дома му жена обаче заснема нещо твърде притеснително. На фотоса се вижда как кучето, чието име е Пуч, виси от балкона на втория етаж на жилищната сграда, където Тейлър живеел.

Съседите на Тейлър също забелязват случващото се и подават сигнал до органите на реда. Когато пристигат на мястото, те получават едно твърде странно обяснение за случилото се.

Тейлът обяснява на полицаите, че се наложило да заключи животното на терасата, за да може да отиде до тоалетната. Оказва се, че Пуч дотолкова обичал своя стопанин, че го следвал неотлъчно на всяка крачка и не го оставял на спокойствие и за миг, дори в тоалетната.

За да си свърши работата обаче, на Тейлър му било нужно спокойствие и той решил да провеси кучето през прозореца. След като приключил, той го издърпал обратно вътре.

След случката на органите на реда се наложило да уверят притеснените граждани, че Пук е напълно здрав и не е пострадал при инцидента. Тайлър, от своя страна, е подведен под отговорност. Младото момче може да получи глоба в размер на 1 000 долара, както и до 30 дни лишаване от свобода.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати