Улично коте спаси жена, болна от рак

Котки

Случайна среща спаси живота на възрастна жена. Когато преди години Сю намира черно-бялото коте Том пред вратата си, тя не знае, че то ще ѝ помогне в най-тежкия момент в живота ѝ.

Преди няколко години мокро от дъжда коте намира скривалище пред вратата на 64-годишната Сю. Тя го намира треперещо и гладно и веднага решава да го задържи. Въпреки че мъжът ѝ бил категорично против, тя направила всичко възможно, за да го убеди. И успява.

Новата собственичка кръщава котето Том. То се държи на дистанция от хората, докато не усеща, че помощта му е необходима. В един момент котето започва да тича след Сю, катери се и скача върху нея и винаги масажира една точно определена област – дясното рамо.

Тъй като до момента Том винаги се е държал дистанцирано от всички, Сю решила да го заведе на ветеринар. Той обаче не установил нищо смущаващо. Въпреки това котето продължавало да се държи повече от необичайно.

Сю усещала, че Том се опитва да ѝ каже нещо. Един ден тя решава да огледа и докосне мястото, което котето ежедневно масажира. Тя напипала притеснителна бучка и веднага посетила личния си лекар. Той, от своя страна, я изпратил на изследвания, които установили, че в рамото ѝ има тумор.

За щастие проблемът бил открит и отстранен навреме. Днес, година по-късно, Сю не може да се отблагодари на котето, което спаси живота ѝ.

Лечението преминало напълно успешно и тя се чувства по-здрава от всякога. След като то приключило и болестта била напълно излекувана, Том спрял с масажите и се върнал към обичайните си навици.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати