Конелюбец опита да прелъсти жребец

Кон

За любовта граници няма и случай с 31-годишен мъж от Великобритания за пореден път доказва това твърдение. Алън Блeкман сгази лука, след като беше заловен, че се е опитал да прелюбодейства с кон. Господинът от Нортфолк имал мераци към жребец, но същият изглежда не отговорил на чувствата му.

Срещу въпросния конелюбец е било повдигнато обвинение заради това, че е нахлул в чужда собственост и е опитал да се възползва сексуално от коня, намиращ се там.

Мъжът бил заснет от охранителни камери, докато прониква в имота.

Според информацията той искал да размени ласки с коня, но бил заловен. За жалост животното направило опит да се защити и се самонаранило.

Арестуването на похотливия господин станало малко преди да избяга. Сега той е в очакване на присъдата, която ще му бъде издадена, а съдът е повече от сигурен, че въпросният господин има психични отклонения.

Припомняме, че случаи като този вече не са рядкост. Преди няколко години светът научи за суданец, който беше заловен, докато прелъстява коза. Г-н Томбе е бил хванат от собственика на добичето г-н Алифи, докато задоволява плътските си желания в неговия имот.

Г-н Алифа се ядосал, че съседът му се възползва по този начин от животното му и побързал да се оплачи на местния съвет на старейшините. Стопанинът на животното разказва как една нощ тъкмо си бил легнал, когато чул, че добичето му врещи притеснително.

Той изтичал незабавно в двор и видял г-н Томбе напълно гол. Щом осъзнал, че е разкрит, съседът-зоофил се отдръпнал от животното, но неговият стопанин го хванал и завързал.

Коза

Казах му, че няма да го издавам в полицията, но искам да плати зестра за козата ми, тъй като се беше възползвал от нея като съпруга, разказва г-н Алифи.

Прелъстителят все пак склонил да плати сумата и получил козата. Двамата заживяват на семейни начала и известно време събират погледите на местните хора. Не след дълго обаче омъжената коза загива при нелепи обстоятелства и нейният съпруг остава вдовец.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати