Екзотични папагали от цял свят долитат на изложба във Варна

Изложба на папагали

Най-голямата изложба на папагали у нас ще пристигне във Варна на 15-ти октомври. Жители и гости на морската ни столица ще имат невероятната възможност да се запознаят с атрактивни пернати, произлизащи от най-затънтените и приказни кътчета на света.

В изложбата ще бъдат представени екзотични папагали от Парагвай, Панама, Бразилия, Нова Гвинея, Аржентина, Индонезия, Венецуела и други страни.

Гостите ще могат да се насладят на красотата и пъстротата на повече от тридесет папагала, принадлежащи към различни видове. Сред звездите в програмата ще са зеленокрилата и военната ара, ара маракана, огромната ара хибрид и др. Прелести ще демонстрират още какаду, какаду алба и венецуелска амазона.

Освен интересна изложбата ще бъде и полезна за гостите. По време на изложението те ще могат да научат важни и любопитни факти за храненето и навиците на папагалите, отглеждани като домашни любимци.

Малчуганите пък ще се срещнат със семейството бели какадута Снежно и Белисима. Ще могат да се порадват и на говорещи папагали, отличаващи се с очарователно социално поведение.

Гостуването на изложбата във Варна ще продължи до 30-ти ноември. Тя ще бъде на разположение за гостите всеки ден от 10.00 до 22.00 часа в Гранд Мол.

Входът за малчуганите е 2 лева, а за възрастните - 4 лева. За удобство на посетителите ще има изграден специален кът, където те се снимат с атрактивните пернати бърборковци.

След края на изложбата един от всички посетители ще спечели истински папагал с клетка. Името на победителя ще се тегли с томбола на 30-ти ноември от 19. 00 часа.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати