Акула нападна мъж и му спаси живота

Акула нападна мъж и му спаси живота
Прибираща се каишка за кучета 6в1-34%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
33.00 лв.
Виж ››

Нападенията на акули над хора много често завършват фатално за жертвите. Дори и да оцелеят, пострадалите живеят с последствията от преживяното и травмите остават за цял живот.

Не такъв обаче е случаят с 39-годишния Юджийн Фини, който бива спасен именно заради нападението на кръвожадна акула. Докторите, които поели лечението на пострадалия мъж, открили че има рак в начален стадий, предава изданието Индипендънт.

Юджийн Фини бил на семейна разходка на плажа Хънтингтън в Калифорния заедно с двете си деца, на 6 и 10 години, а също и с приятелката си. Всичко вървяло добре, докато 39-годишният мъж не решил да влезе във водата. След като поплувал малко, той усетил как някой го блъска много силно отзад.

Беше най-мощният удар, който някога съм усещал, отбелязва Фини.

След този внезапен сблъсък Юджийн почувствал силна болка и побързал да излезе на брега. Мъжът се отправил към душа, където измил получената рана, а приятелката му видяла перки, движещи се във водата. Станало ясно, че наоколо има акула и спасителят изкарал всички на брега.

Пострадалият мъж се отправил към дома си в Масачузетс и потърсил лекарска помощ. След прегледа, който му направили медиците, открили нещо неочаквано. Те съобщили на Фини, че има тумор на десния бъбрек с големината на орех. За щастие ракът бил в ранен стадий и имало време да бъде започнато лечение.

Лекарите оперирали мъжа и отстранили опасното образувание. Дори не се наложило той да се подлага на химиотерапия. Въпреки преживяния удар във водата и раната на гърба Юджийн е благодарен на съдбата за развоя на нещата, защото в противен случай ракът можеше да напредне и той да не успее да се спаси.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати