Биволче-крокодил се роди в Тайланд

Биволче

Плашещо създание, приличащо повече на герой от гръцката митология, отколкото на домашно животно, се появи Тайланд. Появата на ужасяващата твар в местно селце изправи на нокти някои от жителите на населеното място, които изобщо не очаквали, че ще се сблъскат с подобен случай.

Странното добиче се отличава с изключително страховита външност. То изглежда като биволче, но тялото му е покрито с кожа като на крокодил. Животното е с крайници като на бозайник, но същевременно има издължена челюст като на влечуго. Всички тези особености в създанието предизвикват куп въпроси. Какво точно е това творение и какви са причините за неговата поява?

При раждането на ужасяващото същество местните селяни първоначално изпаднали в паника, тъй като появата му ги сварила неподготвени. Хората обясняват, че биволицата, която родила биволчето-крокодил, и друг път е раждала, но досега се е радвала само на здраво потомство.

Но дали заради странна мутация или по други причини този път майката е дала живот на странно създание. Няколко часа след раждането си обаче мъничето с грозновата външност почива, както обикновено става при раждането на подобни странни хибриди.

Все пак след повява му местните хора от тайландското селце решили да седнат заедно и да помислят каква би могла да е причина за появата на биволчето-крокодил. Ясно било, че то не може да се е появило при кръстоска между крокодил и биволицата.

Селяните дълго мислили, но така и не могли да разгадаят случая. В крайна сметка те решили, че трябва да приемат появата на създанието като добра поличба и изразили надежда, че то ще донесе на населеното място късмет и благоденствие.

След като кадри със странното животно се появиха с интернет пространството, се зародиха яростни дискусии. Някои от форумците бяха на мнение, че причините за феномена трябва да се търсят в храната, с която добичетата се хранят. Други пък заявиха, че това не е бивол-крокодил, а биволче със особен кожен проблем.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати