miau.bg»Статии»Живини»Писани станаха босове в Русия

Писани станаха босове в Русия

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12593
Писани станаха босове в Русия
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

По повод Световния ден за защита на животните, който беше отбелязан на 4-ти октомври, писани и котараци имаха редкия шанс да живеят като истински особи цели 24 часа в Екатеринбург, Русия.

На котките им беше дадена възможност да се включат в проекта Всички обичат котки. От цели осемдесет кандидата, явили се на кастинг, само шестнадесет бяха избрани да участват в заснемането на забавна реклама за ежедневието на хората в офис.

Отличените победители имаха щастието да прекарат 24 часа в Президентския бизнес център, като разбира се влязат в ролите на шефове и бизнесдами.

Кадри от снимачния ден разкриват как са прекарали времето си четириногите босове. Досущ като хора, те носят вратовръзки и папионки и се возят в лъскави коли.

Размотават се по бюра и пият напитки от чашки за кафе, разлистват каталози и отпочиват на столове. А когато им омръзне от цялата документация, се навъртат около богато украсени блюда с риба, наденички и други вкусни колбаси.

Пухкавите чаровници били подбрани от журиращите въз основа на това как реагират при стресови ситуации. Обърнато било внимание на тяхното социално поведения и на умението им да се превъплъщават в роли.

Котките никога не са секретари. Те винаги са главни действащи лица и ако трябва да бъдат шефове, ще го направят, заяви Инна Новоселова от организационния комитет на проекта Всички обичат котки.

И това наистина е така. Стопаните на писани веднага ще се съгласят, че котараните често се изживяват като кралски особи и обичат да са в центъра на вниманието. Погледнато отстрани изглежда, че те контролират хората, а не обратното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати