miau.bg»Статии»Живини»Лисица се почерпи в благоевградски ресторант

Лисица се почерпи в благоевградски ресторант

Лисица

Само няколко дни след историята с избягалата благоевградска вълчица друг случай с диво животно развълнува жителите на областния град. Под светлините на прожекторите този път се оказа лисица, съобщава БТВ.

Без капка притеснение дивото животно излязло от гората и се завъртяло около клиентите на местно заведение. Зверчето дефилирало сред масите и сякаш изобщо не се притеснявало от събралите се там хора.

Според гражданин, станал свидетел на любопитната случка, лисицата надничала през вратата на заведението. После, докато се разхождало сред масите, дори похапнало от почерпката, с която благоевградчани го нагостили.

Припомняме, че това не е първият случай, в който диво животно попада в пределите на заведение тази година. Само преди седмици спящо мече беше открито на територията на пицария в град Колорадо Спрингс, щата Колорадо.

Гладното създание нахлуло в ресторанта да търси храна, тъй като страдало от недохранване. То беше изнесено от заведението и транспортирано в специализиран център.

По-рано това лято пък светът научи за катерица, промъкнала се в бар в град Ивисхам, област Уорчестър, и предизвикала истинско бедствие.

Животното беше разпиляло всичко, до което се беше докопало. Появиха се съмнения, че дори е препило с бира. Мъничето беше открито от служител и пуснато обратно в природата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати