Котак се налива с шотове в бар всяка вечер

16.08.2015
Котка

Нова звезда се появи в социалните мрежи. Хит тази седмица стана котакът Мистър Ву. Той успя да спечели сърцата на потребителите с необикновеното си хоби, присъщо повече на мъжката половина на човечеството.

Пухкавият домашен любимец се прочу заради навика си да посещава редовно бар Моли в град Ню Орлиънс, щата Луизиана, САЩ, където бива почерпен от бармана с шотче прясно мляко, пише изданието Дейли мирър.

Мистър Ву, който изглежда е една изключително социална котка, е свикнал, когато влезе Моли, да се качи на високо бар-столче, точно както правят и другите посетители на питейното заведение. Така той се оказва точно срещу бармана, които му сервира шотче с прясно мляко на плота.

Любимият бар на Мистър Ву се намира на улица Декейтър, недалеч от пазара в град Ню Орлиънс. Несъмнено много от хората посещават заведението, само за да видят как котарака пие питието си.

Сензационната снимка на Мистър Ву за нула време се разпространи в интернет и се хареса на потребителите. Тя бе прегледана от над два милиона души.

Катерица

Един от тях, изглежда, познава лично котака, тъй като написа: Мистър Ву изглежда има проблем с алкохола, тъй като всеки ден се мъкне в бара!

Мистър Ву не е единственото животно, което беше забелязано в бар наскоро. Припомняме ви, че във Великобритания катерица беше намерена в частен бар в градче в графство Устършир и то в не особено трезво състояние.

Животното беше открито от служител на заведението, който, отваряйки клуба, заварил вътре истински апокалипсис. На пода имало локва от разлята бира, около нея - разпилени бутилки и чаши. Освен това касата била атакувана и оборотът се намирал на земята.

Първоначално помислих, че заведението е било взломено от крадци, но после видях кой е причинителят на целия този безпорядък. Зад кутията с чипс се подаваше виновника за всичко - една малка замаяна катерица, която се държеше неадекватно, обяснява служителят сам Боултър.

Въпреки работата, която му отворила, и загубите за заведението 62-годишният мъж не се разгневил на животинчето. Той успял да го хване го изхвърлил през прозореца на бара.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати