Пуяк-бабаит тероризира студентско градче в САЩ

Пуяк

От агресивните прояви на пуяк-разбойник се оплакват жителите на студентското градче към Мичиганския университет в САЩ, съобщават служители на местната полиция, цитирани от агенция Юп.

Оказва се, че пернатият бандит започнал да се държи скандално още преди около месец. Само през юли били съставени цели седем протокола за нападения, в които именно той е главното действащо лице.

За щастие все още нито един жител на академичното градче не е бил ранен, но въпреки това някои от жителите се страхуват за сигурността си и се чудят какво да предприемат, за да се отърват от натрапника.

Пуякът не е наранил никого, но поведението му е доста агресивно, потвърди и заместник-началникът на местната полиция Мелиса Овертън.

Освен че притеснява живущите в района, нахалната птица също така пречи на хората, тъй като с действията си става причина за задръствания.

Запознати със случая разказват, че пернатото имало навика да се излежава по средата на пътя и приближаващите превозни средства ни най-малко не смущавали почивката му. Налагало се колите и автобусите да правят всякакви сложни маневри, за да го заобиколят, без то да пострада.

Друго животно от вида било блъснато от превозно средство на територията на студентското градче и изглежда сега шофьорите са по-предпазливи, за да не се повтаря инцидентът.

Заради множеството оплаквания органите на реда планират да хванат малкия разбойник. Те обаче нямат намерение да се саморазправят с животното или да си устроят угощение с него, а просто искат да го преместят на място, където ще се чувства по-спокойно, а и няма да тероризира хората.

Всъщност въпреки безобразното поведение на мъжката пуйка, много от студентите искрено му се радват. Те се надпреварвали да му измислят имена. Някои го наричали Гобълс, а други - Доктор Том Том.

Младежите дори се забавлявали, като си правели клипчета и селфита с агресивното същество, а после с гордост ги публикували в социалните мрежи, за да се похвалят пред приятелите си. Така злобния пуяк за нула време се превърнал в истинска интернет звезда.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати