Язовец изпадна в алкохолна кома, след като прекали с бирата

31.07.2015
Пиян язовец

Пореден случай с пияно животно. Женски язовец е открит да лежи на полски плаж, намиращ се на брега на Балтийско море. Животното е било в безсъзнание. Предполага се, че състоянието му се е дължало на препиване, съобщи местна асоциация за защита на животните.

Язовецът, който по-късно е наречен Уанда, е забелязан в курорта Ревал. Встрани от женския екземпляр лежели седем празни бутилки от пиво. Това накарало очевидците да сметнат, че Уанда е изгубила съзнание, след като е прекалила с алкохола.

От местната асоциация за защита на животните допускат, че язовецът е задигнал бирата от курортисти. Най-вероятно, след като си е набавила пивото, Уанда е отворила бутилките със здравите си зъби.

Дивото животно е било в безсъзнание 48 часа, но благодарение на намесата на специалисти е започнало да се възстановява. Въпреки че животът на Уанда е извън опасност, на нея все още ѝ трудно да се изправи на крака и да върви.

Но малко по малко и това ще се случи. От асоциацията, поела грижите за животното с алкохолна кома, съобщиха, че за момента ежедневието на Уанда се състои от спане, пиене на вода и похапване на малко храна.

Ако успее да се възстанови скоро, при първа възможност любителката на бира ще бъде пусната на свобода в района, в който е открита.

Катерица

Прави впечатление, че напоследък случаите с пияни животни зачестиха. Припомняме, че преди около две седмици палава катерица проникна в британски железничарски клуб, където се напи с бира. Малкият разбойник успял да пусне един от крановете за пиво и наводнил клуба с бира.

Когато влязъл в заведението, един от служителите първоначално решил, че мястото е било взломено от престъпници. Само след секунди обаче не могъл да повярва на очите си. Той видял люшкащата се пияна катерица, която се измъкнала от кашон с чипс.

Мъжът хванал пакостника и го пуснал навън, където да се съвземе от запоя. Служителят в клуба беше безкрайно изненадан от случилото се, тъй като подобно нещо му се случва за пръв път.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати