Свиня спечели конкурс за красота на овце

прасенце

Прасенце на има Бабълс победи в състезание за красота за овце – конкурсът е част от фестивала Далриада, който се провежда ежегодно в Северна Ирландия. Конкурсът Мис Овца обикновено е сред най-атрактивните и харесвани събития на феста и събира много публика. Далриада събира на едно място всякакъв вид артисти – музиканти, готвачи, занаятчии пр.

Бабълс успява да пребори конкуренцията заради атрактивния си външен вид – малкото черно прасенце се появява на сцената на конкурса за най-красива овца заедно със своята стопанка. Собственик на грухтящото животно е Кейти Рос.

Двете се подготвили и дефилирали на сцената в специални тоалети. Петгодишната Кейти решава да даде възможност на своя любимец Бабълс да покаже на публиката на феста колко атрактивна и забавна може да бъде една свинята.

Кейти и прасенцето се появяват на сцената облечени в напълно еднакви тоалети – черни рокли, които имат и сребристи на цвят пайети, както и розови аксесоари. За да наподобява овца, на прасенцето е сложен и допълнителен аксесоар – руса перука на букли.

Тандемът на прасето и малкото момиченце се появява на сцената под името Рок мацки (на английски - Rock Chicks) и двете успяват да впечатлят не само публиката. За съжаление на всички овце, участващи в конкурса, след появяването на Рок мацките нито едно от останалите животни не успява да впечатли журито повече отколкото Кейти и нейното прасенце. Именно заради това всички членове на комисията дават своите гласове за Бабълс и черното прасенце спечелва конкурса Мис Овца.

Фестивалът се провежда на територия на замъка Гленарм, графство Антрим и събира около 25 хиляди гости всяка година. На феста има различни видове конкурси – освен този за най-привлекателна и атрактивна овца има и състезания за най-силен мъж.

В тези състезания мъжете, които са се записали да участват, се опитват да повдигнат огромни трупи от дървета, като целта е да ги изхвърлят на най-далечно разстояние. Фестивалът завърши на 25 юли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати