Котката Бос стана мениджър за комуникациите в компания

Котка Бос

Котка стана мениджър за комуникациите в компания в Румъния – пухкавият любимец се казва Бос (на английски boss – началник). Компанията, в която мъркащото животинче работи, се занимава с продажба на подаръци, пише Хъфингтън пост. Бос е лицето на малката компания, която е базирана в Букурещ.

Бос има месечна заплата от 216 долара, като част от възнаграждението му се изплаща в лакомства и котешка храна, а остатъкът от парите се дава на собственика на котето. Сайтът е Catbox-ro, а за да получи тази работа, Бос се е явил на интервю и е успял да победи сериозна конкуренция от 700 котки.

Бос е шотландска клепоуха котка, а собственикът му Киприян Велея споделя, че се надява поведението на неговия любимец да окуражи хората и да ги накара да се гордеят със своите домашни животинки.

Друга котка от Новосибирск падна от 19-я етаж и остана невредима. Котето е едва на четири месеца и се е приземило върху Лексус – мъркащият любимец е строшил предното стъкло на скъпия автомобил. След това котката скача и се приземява окончателно върху асфалта без нито една драскотина по себе си.

Стопанин на мъркащия каскадьор разказва, че собственикът на луксозния автомобил няма претенции за счупеното стъкло, въпреки че щетите, които са нанесени по колата, ще му струват около 7 000 рубли.

Друг мъркащ любимец – котката Джеси, запалила дома на своите стопани едва два дни, след като се е настанила в него. Писаната си играела в стаята на едно от децата на семейството, което я гледа. Случайно, обаче черната котка бутва запалена свещ – пламъкът успял да обхване намиращите се в близост диван и килим.

Огънят се разпространил бързо в цялата къща. Собствениците и трите им деца били събудени от проглушителното мяукане на Джеси. Семейството успяло да излезе невредимо от пламъците, а след това пристигнали и пожарникарите. Единствено от Джеси нямало никаква следа.

Точно когато нейните стопани били съвсем сигурни, че новият им любимец е изгорял в пламъците, от къщата излязъл пожарникар с Джеси в ръцете си. Членовете на семейството решили, че черната писана е прекалено сладка, за да ѝ се сърдят и затова са решили да продължат да се грижат за нея.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати