miau.bg»Статии»Живини»Пияна катерица се вихри в британски бар

Пияна катерица се вихри в британски бар

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k737
Катерица
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Алкохолът е питие, към което посягат не само хората, но и животните. И подобно на човеците представителите на животинския свят също могат да започнат да се държат неадекватно, когато прекалят с пиенето.

Такъв е и случаят с катерица от Англия. Горското животно нахълтало в частния железничарски клуб Хъниборн в град Ивисхам, област Уорчестър, след което се развилняло в заведението подобно на най-големия пияница.

Неочаквано мъничето нанесло щети в размер на триста британска лири, предава вестник The Telegraph.

Един от служителите в клуба Сам Бътлър разказва как се е случил нетипичният инцидент. Рунтавото малко създание изскочило от кашон с ядки, след което заподскачало из заведението.

Независимо от немощното си тяло палавата катерица успяла да пусне един от крановете за бира, след което, изглежда, пивото успяло да я замая и действията ѝ станали още по-неконтролируеми.

Слон

Малкият разбойник обиколил всички кранове за бира, докопал се до касата с парите и разхвърлял шишетата, които се изпречили на пътя му.

Служителите в британската кръчма така и не разбрали дали животинката е била жадна или е пуснала крана от любопитство. Факт е обаче, че за пръв път в работата си те попадат на пияна катерица.

И въпреки че мъничето е нанесло щети, те не представляват нищо пред хаоса, който преди време създадоха други пияни животни. Жителите на индийското село Думуркота се видяха в чудо, след като населеното място беше нападнато от петдесет пияни слона, които се бяха докопали до петстотин литра алкохол.

Според информацията на местната полиция огромните бозайници нахълтали в местен магазин, за да си набавят определен вид алкохолно питие, характерно за този район. Животните изпили цели осемнадесет контейнера с тази напитка, след което станали агресивни.

Те разрушили цял магазин, три къщи и други постройки, опитвайки се да намерят още от пиячката, както и хранителни продукти.

За щастие след усилията на полицията и на местните хора пияните слонове били прогонени и те поели по обичайния си маршрут.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest