Прасета отглеждат дете години наред

Кочина

Нехуманно отношение на родители към дете потресе социалните работници в Китай и същевременно доказа, че животните могат да са способни на повече човещина от самите хора. Семейство от град Фенгуей години наред държало детето си в кочината си при прасетата.

Обратно на безразсъдните хора обаче прасетата демонстрирали родителски умения, с които умилили китайските социални работници. Станало ясно, че за разлика от кръвното семейство на 7-годишното момче, прасчовците се справяли много по-добре в отглеждането на малкия.

Героят в покъртителната история е малкият Луи Хонгбо. Той бил намерен от китайските власти в кочината на свинете, покрит до ушите с всевъзможна мръсотия, предава Мирър. Специалистите научили за случая, след като някой публикувал негова снимка в социалните мрежи, на която се вижда като малчуганът си играе с прасета в изключително мизерни условия.

След извършена проверка станало ясно, че момчето редовно прекарва по-голямата част от времето си при грухтящите животни, тъй като майка му е с психични проблеми и го тормози, а баща му е твърде зает с работата си.

На практика прасетата са тези, които са отгледали малкия Лиу Хонгбо. Поради липсата му на контакти с хора обаче 7-годишното момче не притежава никакви социални умения. То не може да говори, плаши се от хора и всячески избягва контактите с тях.

Папагали

Това не е първият път, в който дете израства под грижите на животни, поради родителско безхаберие. Преди време руските власти останаха потресени, когато откриха, че 7-годишно момченце от Волгоград е прекарало целия си живот в компанията на птици, тъй като майка му го държала през цялото време затворено в апартамент, пълен с пернати.

Крилатите животни били единствените, които си общували с малкия Ваня и определено били по-загрижени за него от майка му. Изглежда това подтикнало детето да научи техния език и системата им на комуникация. Момчето-птица, както властите нарекли малчугана, прекарал годни наред в компанията на папагали, декоративни рибки и заек и изобщо не можело да комуникира с хора.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати