miau.bg»Статии»Живини»Котенце запали дома на стопаните си

Котенце запали дома на стопаните си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k737
Котка
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Малките котенца са сред най-очарователните и миловидни същества на света. С дребосъчестите си размери, меката козинка и невинен поглед те могат да разтопят сърцето на всеки.

Същевременно обаче тези сладурчета могат да се окажат и истински дяволи. Такъв е и случаят с котенце, което малко след пристигането си в новото си жилище, не просто накара стопаните си да засияят, а направо да пламнат.

Невръстният пухкав пакостник успял да подпали новото си жилище, само два дни след като заживял в него, съобщава вестник Дейли мейл.

Главният герой в тази огнена история се казва Джеси и е само на девет месеца. Джеси била приютена от семейството на 51-годишната Лин и 48-годишния Пийт.

Като повечето писани на тази възраст Джеси прекарвала по-голямата част от времето си в игри. Само на втория ден след пристигането на животинчето в семейство Роджърс обаче котешките забавления излезли извън контрол.

Пожар

Докато подскачало в една от детските стаи, дребосъчето бутнало запалена свещ и пламъкът достигнал разположените наблизо диван и килим. Огнената стихия бързо се разпространила из цялата къща.

По това време членовете на семейство Роджърс също били в къщата, но спели. Когато пламъците се разраснали, Джеси започнала да мяука силно и Лин, Пийт и четирите им деца Хал, Ели, Оскар и Брандън се събудили от пронизващите котешки стонове.

Когато осъзнали какво се случва, те излезли навън направо по пижами. След миг пристигнали и пожарникари, които да потушат избухналия пожар. За щастие всички членове на семейството били добре.

Те обаче били силно притеснени за котенцето си. От малката пакостница нямало и следа. След като тя не се появила, Лин и Пийт решили, че е загинала в пламъците.

Но малко преди скръбта да ги завладее, един от огнеборците излязъл от пламтящата къща с котенцето в ръце.

Въпреки бедствието, което е сторило малкото дяволче, членовете на семейство Роджърс са единодушни, че не са му сърдити, тъй като е прекалено сладко, за да му се ядосат. Те са благодарни за това, че всички са се отървали живи и здрави.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest