Палава катеричка спря бейзболна среща в САЩ

Катеричка

Бейзболният мач между Сейнт Луис Кардиналс и Филаделфия Филис бил прекъснат за кратко от катеричка. Мачът се е играл на стадиона „Ситизънс Банк Парк“, Филаделфия, а малкото животно буквално е връхлетяло игрището за няколко минути.

Палавата катеричка е застанала върху предпазната мрежа зад кетчъра. След това малкото животинче изприпкало чевръсто до металната мрежа, след което скочило директно до играчите на резервната скамейка.

Катерицата се настанила за едва няколко секунди до резервите на Филаделфия, разказват очевидци. Следващата спирка на животинчето била озвучителната апаратура на телевизионния екип, който присъствал, за да отрази срещата – палавата катеричка изприпкала и се скрила под машините на журналистите.

Катерицата предизвикала известна суматоха на игрището. След краткото шоу, което животното направило и за зрителите, и за състезателите, срещата продължила.

След края на бейзболния мач, от Филаделфия Филис се обърнали към противниците си в Туитър. На официалния акаунт на отбора се появил закачлив пост, който призовава Сейнт Луис Кардиналс да внимават и следващия път да си задържат катерицата вкъщи.

Катерица

Миналата година в Англия по време на футболна среща между Куинс Парк Рейнджърс и Лестър също се появи катеричка – животното тогава прекъсна играта за около пет минути.

Реферът бе принуден да изчака катерицата да се махне от терена, а футболистът Дейвид Нюджънт взе нещата в свои ръце и успя да прогони животното от терена.

В Калифорния пък друга катеричка предизвика мащабно спиране на тока – животното прекъснало електричеството на 45 000 домакинства. Това се случило в град Ел Черито. Мъничката катерица се е промъкнала в подстанцията и е успяла да спре тока и на други градовеОукланд, Албъни, Сан Пабло и др.

Това е предизвикало известни безредици – работниците възстановили електрозахранването след малко повече от два часа и половина. За съжаление малката катерица не е успяла да оцелее, пише на своите страниците вестник „Индипендънт“.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати