miau.bg»Статии»Живини»Кенгуру се държи като нацепен културист

Кенгуру се държи като нацепен културист

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12698
Кенгуру боксьор
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Забележително кенгуру-боксьор стана истински хит в социалните мрежи. Освен със своите боксьорски умения самонадеяно червено кенгуру обра овациите с начина, по който позира пред публика, а също и с умението си да смачква като хартия метални кофи.

Роджър, както се нарича този мускулест красавец, живее в австралийския резерват The Kangaroo Sanctuary Alice Springs. Той е на 9 години и тялото му може да се сравни с това на културистите от списанията. Роджър е висок малко над два метра и тежи почти деведесет килограма. Същевременно той има мускулатура, за която може да му завиди всеки представител на силния пол.

Разбира се, това аполонско тяло не е дар на природата, а е постигнато с много усилени тренировки. В парка, в който живее кенгуруто, редовно се провеждат спаринги по кикбокс. Те се организират от мениджъра Крис Бролга.

Крис обяснява, че безстрашният Роджър е толкова силен, че няма съперник досега, който да му се е опрял, и да не се е озовал на земята. Роджър дори си имал свой постоянен опонент. Става въпрос за 2-метровото сиво кенгуру Дейв, което обаче не може да стъпи и на малкия пръст на рижавия красавец.

Той често бива повален само с няколко удара и ритника на Роджър. Самият Крис също обича да си вдига адреналина, като предизвиква мускулестото кенгуру. Тогава, за да не си изяде боя, му се налага много бързо да си плюе на петите и да бяга.

На практика червеното кенгуру от резерват The Kangaroo Sanctuary Alice Springs тренира почти през цялото време. Когато не се съревновава със своите опоненти или с Крис Бролга, то обича да се разхожда и да мачка железни кофи. Също така изключително много му допада да демонстрира различни стойки пред посетителите в парка.

Със своите отработени движения това удивително кенгуру може да се мери и с легендарния Арнолд Шварценегер. И макар голяма част от животните в парковете да се смущават от хората, при Роджър това не е така. Изглежда той обича да е обект на внимание и присъствието на посетители дори го стимулира да показва на какво е способен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати