miau.bg»Статии»Живини»Делфините превъзхождат хората

Делфините превъзхождат хората

Делфини

Делфините са по-добри от хората, това заяви една от най-талантливите ученички на феноменалния руски екстрасенс Борис Золотов Йоланта Марк, след свое участие в експеримент с делфини в Русия.

Йоланта Марк е завършила успешно школата на Золотов в Москва. Тя е участвала в множество лекции, семинари и изследвания. Възпитаничката на Золотов също така е присъствала и на експеримент, при който парапсихолозите опитвали да намерят общ език с делфини. Докато той протичал Йолана Марк успяла да разгледа отблизо този вид морски бозайници и да се запознае с много интересни факти за него.

Ученичката на Золотов и нейните колеги се опитвали да открият като цяло нов международен език за общуване между различните видове на Земята. Този въпрос изобщо не е за подценяване, тъй като ако такъв език бъде открит, това би могло да спомогне сериозно за мирното съжителство на хора и животни.

Ние, хората, трябва да престанем да се мислим за господари на Земята и от позицията си на такива да унищожаваме всичко живо, заявява парапсихологът пред Уикенд.

Красиви Делфини

Марк споделя, че експериментът с делфини се осъществява преди повече от двадесет години. По време на това начинание ѝ се наложило двадесет дни да плува, играе и въобще да живее с делфините.

Това, което разбрах за себе си, е, че делфините са по-добри от хората. В много отношения те ни превъзхождат, категорична е ученичката на легендарния Борис Золотов.

Йоланта Марк е на мнение, че тези морски бозайници превъзхождат хората по много начини. Тя обяснява, че техният невероятен интелект се дължи не просто на по-тежкия им мозък, а на факта, че могат да общуват едновременно с трима различни събеседници.

Докато ти тестваш делфините със своята несъвършена апаратура, те узнават в каква тоналност чуваш, за да ти изпращат сигнали в нейните граници, разказва с удивление един от популярните руски парапсихолози.

Йоланта Марк е силно впечатлена и от начина, по който тези очарователни животни спят. По думите ѝ едното полукълбо на мозъка на делфините спи, но другото продължава да бъде активно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати