Набеден за хомосексуалист бик хвърли око на крави

Бик

Истински обрат настъпи в живота на популярния бик Бенджи, който неотдавна беше набеден за хомосексуалист. Самецът за разплод, който беше изкаран от кланица след международна кампания, в която се включи един от създателите на Семейство Симпсън Сам Саймън, получи проблясък и показа, че определено има предпочитания към противоположния пол. След миналогодишното си преместване в резерват Бенджи се окопитил и започнал да ухажва тамошните крави, съобщават западни медии.

Изглежда пребиваването в по-приятни условия е пробудило звярa в мъжкия екземпляр и той е осъзнал каква е неговата мисия в живота.

Ако вземем предвид това, което да опитваше да стори наскоро с една от кравите, той определено е съвсем нормален бик, категорична бе основателката на резервата Уенди Валънтайн.

Тя допълни още, че откакто се намира в резервата, Бенджи е съзрял и дори възмъжал. Според Уенди Валънтайн бикът се чувства повече от добре в новия си дом и приема съвсем сериозно ролята си на мъжкар.

Той е истински красавец. Освен това е много внимателен и добър, разказва основателката на резервата.

Припомняме, че през 2014 година зоолюбителите спасиха расовия бик, нарочен за хомосексуалист, от сигурна смърт. Бенджи бил закупен за разплод от фермер от ирландското графство Мейо.

Собственикът силно се надявал, че бикът ще остави своите гени и той ще се радва на здраво и силно поколения. Мъжът обаче се разочаровал, след като след множеството проведени опити нито една крава не успява да възпламени страстите на бедния Бенджи.

Той се усъмнил, че на животното му има нещо и повикал ветеринар, който да го прегледа. Лекарят веднага открил, че Бенджи изобщо не се интересува от представителките на нежния пол, но за сметка на това е хвърлил око на друг оплодител във фермата.

Фермерът решил, че след като животното няма да свърши своите мъжки задължения, заслужава да бъде превърнато в наденици. За тази цел го пратил в кланица.

Междувременно обаче стопанинът се оплакал на своя позната журналистка и така случая се разчул в медийното пространство. Последва акция за откупуването на горкичкия Бенджи. След това той беше откаран в резерват, където да прекара остатъка от живота си спокойно.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати