Най-големият гъзар сред кучетата

Куче часовник
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Женското сибирско хъски Уан Къкъ се превърна в най-големия гъзар сред кучетата, съобщи вестник Хъфингтън поуст, след като се сдоби с два модерни изработени по поръчка часовника Ейпъл Уач Едишън.

Всяка една от модерните джаджи струва по 14 хиляди долара. Те са поръчани от собственика на кучето 27-годишния Уан Съцун, син на най-богатия човек в Китай. Състоянието на неговия баща Уан Дзиенлин, който е строителен магнат, се оценява на 24 милиарда долара.

Целта на Уан Съцун била просто да зарадва любимеца си. Двата модела Ейпъл Уач Едишън са със златно покритие и спортни каишки, изработени от крокодилска кожа. Богатият наследник побърза да се похвали с придобивката на кучето си и публикува негови снимки в популярната китайка социална мрежа Уейбо.

Под снимките бъдещият милиардер написа: Имам нови часовници! Трябва да имам четири, понеже имам четири крака. Но това е твърде разточително, затова ще се задоволя с два, което напълно отговаря на моя статут. Вие имате ли си такъв часовник?

Хъскито Уан Къкъ има собствен профил с повече от 700 хиляди последователи. Новината предизвика истинска буря в социалната мрежа. Потребителите изразили бурното си недоволство от разточителността на младежа и ненужното прахосване на пари за подарък на куче, което не може да го оцени.

Един от коментаторите изпраща четириногото да върви по дяволите, а друг размишлява, че живее по-зле от куче. Трети пък го наричат Ейпъл кучка. Самата Уан Къкъ все още не е отговорила на коментарите, отбелязва Хъфингтън поуст.

Въпреки скъпия подарък, който е получило, хъскито далеч не е най-глезеният богаташки домашен любимец. Например котката на дизайнера Карл Лагерфелд - Шупет, има две прислужници и живее в невиждан лукс.

Немската овчарка Гюнтер IV е пък най-богатото куче в света със състояние, оценено на 140 милиона долара, завещани му от покойната му собственичка - милиардерката Нора Хардуел.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати