Слон си направи селфи

Слон

Селфи манията, която в последно време поболя човечеството, не подмина дори представителите на животинския свят. Слон от Тайланд си направи автопортретна снимка, докато се опитвал да открадне банан от туристи. Въпросното селфи е споделено в социалните мрежи от американеца Кристиян Леблан и много бързо набира популярност.

Кристиян имал намерение да заснеме сам слоновете, намиращи се тайландски резерват. За негова изненада обаче слонът го изпреварил.

Младежът държал банани, които силно изкушили животното. То посегнало към тях с хобота си, но вместо това отмъкнало камерата. Апаратът бил в режим на автоматично снимане и след секунди Кристиян разполагал със слонско селфи.

Тези слонове страшно обичат банани. Започнаха да ни хващат за ръцете, опитваха се да крадат. В момента, в който се отдръпнах, разбрах, че слонът е успял да се добере до камерата ми, запалено обяснява младият американец.

Това съвсем не е първата слонска автопортретна снимка в историята на селфитата. Точно по същото време миналата година друг любопитен слон успя да стане с необикновената снимка, която си направи.

22-годишният слон Латабе, който обитава сафари парка на Уест Мидландс, Великобритания, също стана истинска звезда, след като в интернет се появи негово селфи.

Припомняме, че тогава чевръстото животно успя да се самозаснеме с айфон, който беше изпуснат от гост на парка. Латабе просто докоснал тъчскрийна с хобот и чудото станало. Скоро след това апаратът бил прибран от служител и върнат на неговия собственик.

Щом си върнал телефона, 23-годишният Скот Бриърли побързал да провери дали всичко с устройството е наред. Така с изненада той открил слонското селфи и направо не могъл да повярва на очите. Развълнуваният млад мъж побързал да покаже снимката на свои приятели и историята се разчула.

От своя страна служителите на сафари парка също бяха много впечатлени от случилото се. Те коментираха, че досега много пъти се е случвало някой посетител да изтърве телефона си там, но за първи път животно успява да борави с апарат.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати