Кучетата на Джони Деп нелегално в Австралия

Джони Деп

Смъртна заплаха дебне кучетата на холивудския идол Джони Деп в Австралия. Йоркширските териери Пистъл и Бу ще бъдат подложени на евтаназия, ако не бъдат върнати незабавно в САЩ. Заплахата отправи лично министърът на земеделието в страната континент Барнаби Джойс.

В момента Деп е в Австралия, където снима поредния филм от поредицата Карибски пирати. Холивудската звезда пътува навсякъде със своите домашни любимци. Законите в Австралия обаче имат стриктни карантинни правила, що се отнася за внос на животни поради изолираната екосистема на континента.

Министърът на земеделието е дал срок от няколко дни на Деп, за да изпрати четириногите обратно в САЩ с частния си самолет. В противен случай животните ще му бъдат отнети и съответно евтанизирани.

Само защото е Джони Деп, не значи, че е над австралийските закони, каза Барнаби Джойс пред журналисти. Звездата е пристигнал в Австралия, без да декларира Пистъл и Бу в митницата, каквито са правилата.

Има си ред, ако искаш да вземеш животни със себе си - взимаш разрешително, те остават под карантина и тогава чак можеш да си ги вземеш, каза ощеДжойс.

йоркширски териер

Властите са разбрали за прегрешението на Деп съвсем случайно, след като звездата била забелязана да излиза от фризьорски салон заедно с любимците си.

Време е да бъдат върнати в САЩ. Той може да ги прати обратно там или ще се наложи да ги евтаназираме, добави министърът. Запитан дали не се притеснява, че твърдата му позиция ще настрои Деп срещу него, Джойс отговори, че не очаква да бъде поканен на премиерата на Карибски пирати.

Петата част от поредицата Карибски пирати се очаква да излезе на голям екран през 2017 година. В лентата ще се разказва за новите приключения на героя на Деп – Джак Спароу, който този път ще трябва да се справи със зловещия капитан Салараз, изигран от Хавиер Бардем.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати