Козел се вмъкна в къща и заспа в банята

Козел се вмъкна в къща и заспа в банята
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Дженифър Китли от щата Охайо открива необичайната ситуация, след която ще трябва доста да почисти дома си - козел влязъл през плъзгаща се стъклена врата и след като се уморил, заспал в банята. Новината съобщи Асошиейтед прес.

Дженифър с усмивка на уста споделя, че това е най-невероятната история на света. След като козелът успял да избяга от близка ферма, решил да влезе в къщата ѝ. Блъснал се няколко пъти във вратата, преди да успее.

Той бил открит в банята от 18-годишният син на Китли - Логан. Момчето първо забелязало, че немската им овчарка е много неспокойна, а след това видял, че задната веранда е покрита със счупени стъкла.

Къщата миришела отвратително, а части от приключението на козела са заснети от охранителната им камера.

Двама от месните заместник-шерифи неуспешно се опитали да примамят козела с морков, кокал за кучета и трева. Накрая успели да го издърпат за рогата и да го вкарат в клетка за кучета навън.

Скоро след това Дженифър пуснала обява за изгубен козел по Фейсбук и така открила информация за собственика му.

За жалост застраховката на Китли не е предвидила такъв странен случай и покрива щети само от мечки и елени. Все пак не всеки ден можеш да се похвалиш, че козел е влязъл с взлом в къщата ти. Надеждата на Дженифър е, че застраховката на фермера ще може да покрие щетите.

Въпреки положените усилия да почистят къщата и големите количества дезодорант за килими, който неутрализира миризмата на урина, къщата все още не може да се отърве напълно от миризмата на козела.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати