Куче-герой от Добрич спаси завързани в чували котенца

Бездомни котенца

Двойка от Добрич се притече на помощ на котешко семейство в беда. Котенцата и тяхната майка са били захвърлени на улицата, при това вързани в чували. За щастие, животните са освободени от торбите, след като са намерени от домашното куче Ричи.

Непланираната спасителна акция на котките се разиграла по време на вечерната разходка на Ричи – домашният любимец на семейство Михайлови, предава bTV.

Докато извеждала любимеца си, стопанката на Ричи забелязала, че той проявява необичаен интерес към захвърлени навън торби. След като животното започнало да ръмжи и да се насочва към чувалите, дамата забелязала, че в тях всъщност са завързани животинки. Не ѝ отнело много време да заключи, че това са малки котенца, изхвърлени навън по особено жесток начин.

След като жената сигнализирала на мъжа си, той пристигнал с нож, за да разкъса чувалите и да освободи котенцата. Въпреки че всички членове на котешкото семейство изглеждали изключително изплашени, те все пак били живи. Благодарение на Ричи и бързата реакция на неговите хора котенцата са спасени от злонамерените действия на стопаните си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати