Miau.bg»Статии»Живини»Млада юристка издаде стихосбирка в помощ на бездомните животни

Млада юристка издаде стихосбирка в помощ на бездомните животни

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44

Млада юристка издаде благотворителна стихосбирка в помощ на бездомните животни. Стейси Великова посвети на клетите души стихотворения и ги помести в книжка, озаглавена Животните - сърца в ръцете ни. Събраните средства от продажбата на четивото зоолюбителката и активистка ще предостави за лечение на и храна на безстопанствени животни, бедстващи всеки ден по българските улици.

Книжчицата е събрала толкова истории, сърца и доброта, че единственото, което искам е, доброто да продължи да се разпространява сред всички обитатели на планетата, казва Стейси, която в момента живее и работи в Пловдив.

Тя от край време приема каузата по грижата и спасяването на бездомни животни присърце и често полага благотворителен труд в тяхна подкрепа.

Младата юристка дава безплатни съвети по казуси, свързани с насилието над животни – проблем, който става все по-наболял в нашето общество. Стейси Великова е и част от природозащитниците, които успяха да осъдят Община Исперих да плати лечението на бездомно куче, намерено блъснато на улицата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати