Силата на майчината обич: Куче влезе в пожар, за да изведе малките си

Пожар

Малко неща могат да се сравнят с огромната сила на майчината любов. Всяка майка е готова да стори истински чудеса и подвизи, само за да е сигурна, че рожбите ѝ са щастливи, здрави и в безопасност. Ако се мислите обаче, че подобни чувства са присъщи само за хората, сериозно се лъжете. Запознаете се с невероятната история на една четиринога майчица и се уверете сами, че животните са не по-малко жертвоготовни от нас.

Удивителната случка е от Чили и за нея разказват смаяни пожарникари. Всичко започнало, когато огнеборците трябвало да се отзоват на сигнал за горяща къща. Спасителите пристигнали и започнали да потушават огромните пламъци.

Докато изпълнявали дълга си, забелязали притеснено куче да тича между горящото жилище и пожарната кола, но първоначално не му обърнали голямо внимание.

Те продължили да се борят със стихията, но кучето все още тичало напред-назад. В един момент то започнало да влиза в къщата и да се оглежда притеснено. Чак тогава пожарникарите се загледали и забелязали, че животното държи нещо в устата си.

Оказало се, че това е малко кученце, което майката побързала да постави при пожарната кола /разгледай галерията/. След като оставила първото мъниче на безопасно място, тя отново се върнало в дома, за да изведе и останалите бебенца.

Беше невероятно. Въпреки че самата тя беше белязана от огъня, продължаваше да се връща в къщата и да извежда децата си от там едно по едно. Успокои се, едва когато всичките бяха в безопасност. Не можем да изкажем възхищението си и изумлението от нейния майчин подвиг, коментират развълнуваните пожарникари.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати