Miau.bg»Статии»Кучета»Хранене и Отглеждане»Какви изненади ви очакват, когато осиновите куче от приют

Какви изненади ви очакват, когато осиновите куче от приют

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k44
7 от 7 Снимки

7. Ще се превърне във вашия най-голям почитател


Постепенно някои навици на вашето животинче ще изчезнат, то ще е по-спокойно и доверчиво към вас. Ще ви е толкова благодарно, че ще ви очаква с нетърпение след работа. А когато най-после ви види, ще ви залива с прегръдки и ласки.

Ако имате опит с отглеждането на куче от приют, вероятно вече сте запознати с възможните особености на тези животинчета. Ако обаче осиновявате животинче за пръв път, е добре предварително да се информирате по темата. Така ще си спестите изненади, а и ще можете да осигурите на своето ново приятелче възможно най-добрата среда.

В галерията ни по-горе ще разберете с какви моменти може да е съпроводено отглеждането на кученце, което досега не е имало дом и семейство.

Разбира се, не е задължително всичко изброено да се случи с вас, защото всяко животно е уникално, с различен характер и история. Но е хубаво да сте подготвени.

Илюстрациите към обясненията са дело на илюстратор от Москва, наречен bird born. Именно с картинките творецът разказва през какви етапи е изминал след осиновяването на неговото любимо куче.

Разгледайте ги и узнайте през какво минават бедните бездомни животни. Разберете защо трябва да ги обичате още повече!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати